انتقال داخل لوله اي جنين يا گامت GIFT

انتقال داخل لوله اي جنين يا گامت

به جاي انتقال جنين به داخل رحم در بعضي برنامه ها از انتقال گامت به درون لوله هاي رحم ( GIFT ) يا انتقال زيگوت به داخل لوله هاي رحم ( ZIFT ) و يا انتقال جنين به داخل لوله هاي رحم ( TET ) يا PROST استفاده مي شود. مراحل اين روش تا آماده سازي و تخليه تخمك ها شبيه IVF سنتي مي باشد . اين روشها مورد استفاده كمتري قرار مي گيرند . و هزينه اين روشها به دليل نياز به بيهوشي عمومي و لاپاراسكوپي زياد است و از لحاظ ميزان موفقيت افزايشي را شاهد نبوده ايم . بنابراين به جاي اين روشها روش لقاح خارج از رحمي ( IVF ) كاربرد بيشتري دارد.