مركز تحقيقاتي ناباروري منتصريه دانشگاه علوم پزشكي مشهد در سال 1375 افتتاح شد.
اين مركز به مدت 3 سال در بيمارستان شريعتي و سپس در بيمارستان منتصريه واقع در گلستان شرقي استقرار یافت و از سال 1384 تا کنون نیز در خیابان رازی شرقی جنب بیمارستان سینا مستقر گردیده است.
مركز منتصريه مجهز به پيشرفته‌ترين وسايل و تجهيزات پزشكي موجود جهت انجام جديدترين روشهاي درمان نازايي مي‌باشد كه جهت تطابق با علوم جديد به طور منظم در تماس با مراكز نازايي موفق در اروپا و امريكا مي باشد و اعضاء تيم نازايي با برقراري جلسات هفتگي و كنفرانس‌هاي ماهانه از جديدترين اطلاعات روز دنيا آگاه مي‌شوند.
این مرکز تنها مرکز درمان ناباروری دولتی در استان خراسان رضوی می باشد که علاوه بر پذیرش بیماران سطح استان تاکنون پذیرای بیماران استان های همجوار و کشورهای همسایه نیز بوده است و در مقایسه با سایر مراکز درمان ناباروری سراسر کشور آمار موفقیت قابل قبولی دارد. علاوه بر این با توجه به زیارتی و سیاحتی بودن شهر مقدس مشهد یکی از مراکز مهم توریست درمانی محسوب می گردد.

بخشهای مختلف مرکز

• مدیریت